Välj en sida

BEYOND PR

När vi får en idé som vi verkligen gillar, då har vi som princip att försöka förverkliga den. Alpackor och trädtält är två av våra favoritupptäckter.

Yoga, meditera eller promenera med alpackor

Alpackan är ett fredligt kameldjur med stor integritet och en unik förmåga att sprida harmoni. Tillsammans med etablerade instruktörer erbjuder vi yoga och meditation i alpackahagen. Ett perfekt och lite annorlunda sätt att stressa av tillsammans med kollegor eller vänner och familj.

För den som hellre vill ta en skogspromenad tillsammans med alpackorna, erbjuder vi turer som anpassas efter deltagarnas förmåga.

För frågor och bokning, vänligen besök ffsalpaca.se.
Vi finns strax utanför Nykvarn, ca 35 min med bil från Stockholms city.

Alla aktiviteter sker på alpackornas villkor. Vi tar också vara på alpackornas ull som är mycket exklusiv. Den finns naturligt i 22 olika färger och är mjukare än merinoull.

Konferera teknikfritt och sov i trädtält

Trädtältskolonin är ett event- och konferenskoncept som vuxit fram ur det ökade behovet av naturnära upplevelser och genuina möten och samtal.

Forskning visar att människor tänker bättre, blir mer kreativa, mindre stressade och lyckligare av att vistas i skog och mark. Därför ger Trädtältskolonin möjligheten till en mötesupplevelse mitt i naturen med hög komfort och kvalitet, endast 35 minuter från Stockholm city.

Hela vårt koncept genomsyras av hållbarhet med minimal påverkan på naturen och fokus på närproducerad och ekologisk mat. För varje övernattande gäst planterar vi också ett träd genom VI-skogen.

På Trädtältskolonin bor ni i en skogsglänta vid en sjö. Era möten kan hållas på stubbar i skogen, i en charmig sjöbod eller på en flotte. Vi grillar och dukar upp middagen med bästa sjöutsikten och när det är dags att sova är det bäddat till er i trädtälten, 1,5 meter upp i träden. Där vaggas ni till sömns under en ofta stjärnklar himmel.

Det Trädtältskolonin erbjuder är nära, äkta, hållbart och alldeles underbart.

tradtaltskolonin.se