Vi kan byggbranschen

men bli inte förvånad om du träffar på våra kunder och samarbetspartners inom upplevelse-, retail- och dentalbranscherna.

Case

Våra kunder kan man träffa på i princip var som helst. Produkterna och tjänsterna kan skilja sig vida åt. Men det finns en gemensam nämnare – glöden och engagemanget.

Framåt, längre

Vi gillar när det finns en tydlig vilja att komma framåt och längre. Vi gillar också när vi får vara en anledning till våra uppdragsgivares framgång och trivs med att jobba långsiktigt. Det ena brukar ofta leda till det andra och i många fall fungera vi som en fullservicebyrå för kommunikationslösningar.

Vi kan byggbranschen

Områden där vi har extra stor kompetens, över 15 års erfarenhet och flera uppdragsgivare är bygg- och fastighetsbranschen med allt från teknisk isolering, måleri, ventilation och byggnadsplåt till arkitektur och inredning. Men det ska tilläggas att vi även har erfarenhet av hundtvättmaskiner, äventyrare, trädtält, träskor, flexibla strömförbindningar och takvandringar.

Utmana oss gärna!

Några glimtar av vad vi gör:

Ett nyhetsbrev som alla läser!

Ok, inte riktigt alla, men Måleribranschen lyckas med det som alla vill – att ha ett nyhetsbrev som mottagarna läser. En bra öppningsfrekvens brukar ligga på 20-35%. Målerifaktas nyhetsbrev har en öppningsfrekvens på 55-60%.

läs mer

Motivation kan stavas e-learning

För att lära sig krävs motivation. För utbildning och certifiering av ventilationsmontörer skapade vi e-learningsmaterialet Frisk Luft. Med tillgängligheten, användarvänligheten och lite kul emellanåt så kom också motivationen.

läs mer